Leave Your Message

E fa'afefea ona fai se pine fa'amau?

2024-05-16

Fa'ailoga fa'amau , e ta'ua fo'i o pine fa'amau u'amea, o se ta'uta'ua ma felagolagomai e mafai ona ofuina i ni auala eseese. Pe e te manaʻo e faʻaalia le lagolago mo se mafuaʻaga, faʻaalia ou uiga, pe naʻo le manaʻo e faʻaopoopo se paʻi o le sitaili i ou teuga, o pine pine o se auala malie ma faigofie e fai ai se faʻamatalaga. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai i auala eseese e fai ai se pine faʻamau ma tuʻuina atu ni faʻamatalaga mamanu.


O se tasi o auala masani e fai ai se pine fa'amau o le fa'apipi'i lea i ou lavalava. Pe e te filifili e tautau i luga o se peleue, ofutino, pulou, poʻo se ato, o le pine faʻamau o le a vave faʻaopoopoina se pop o lanu ma uiga i lou foliga atoa. E ofuina apine pine i luga o lavalava, na'o le fa'apipi'i o se pine i le ie ma fa'amau i totonu. Ole mea lea e mafai ai ona e fa'aalia lau pine ma fai se fa'amatalaga mata'utia.


Fa'afefea ona fai se pine fa'amau u'amea.jpg


O le isi auala ta'uta'ua e fai ai se pine fa'amau o le tautau lea i se lanyard po'o se lipine. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina i faʻalavelave, konafesi, poʻo faʻaaliga fefaʻatauaʻiga, lea e ofuina ai e tagata o loʻo auai pine e faʻaalia ai lo latou sootaga poʻo avanoa faʻamaonia. E ala i le fa'apipi'iina o le pine fa'amau i se lanyard po'o se lipine, e mafai ona e ofuina i lou ua pe fa'apipi'i i lavalava, e fa'afaigofie ai ona va'ai ma fa'aoga.


I le faaopoopo atu i lavalava ma lanyards, e mafai ona ofuina pine faamau i mea e pei o ato faafafa, ato, ma pulou. E ala i le fa'aopoopoina o pine fa'amau i nei mea, e mafai ona e fa'avasegaina ma fa'avasega au mea fa'aoga, ma tu'uina atu ia i latou se pa'i uiga ese ma mata'utia. Ole auala sili lea e fa'aalia ai au mea e fiafia i ai ma mea e te fiafia i ai a'o fa'aopoopoina se elemene malie i au mea i aso uma.


E le gata i lea, o nisi tagata e filifili e fai pine fa'amau i luga o latou fa'amaufa'ailoga e fa'aopoopoina ai se pa'i o le fa'amanino ma uiga ia latou teuga. E ui atonu e le o le auala sili lea ona masani e fai ai se pine faʻamau, e mautinoa lava e mafai ona faia se faʻamatalaga mataʻutia ma faʻaalia lou fatufatuaʻi.

photobank.png


A fa'apena le fa'ailoga o le pine fa'amau, e taua le mafaufau i le tele ma le tu'uina o le pine. Afai e te ofuina ni pine se tele, mafaufau pe fa'apefea ona foliga pe a laina fa'atasi. E mafai ona e faia se fa'aaliga mata'ina e ala i le fa'atulagaina o pine o lapo'a eseese ma fa'ata'ita'iga i se tulaga e fetaui lelei ma paleni. E fa'atagaina oe e fa'aali lau fa'aputuga o pine fa'amau i se auala fa'alelei ma fa'amoemoeina.


Fa'ailoga fa'amau o se mea fa'apitoa ma malie e mafai ona ofuina i ni auala eseese. Pe e te filifili e pine i latou i lavalava, nonoa i se lanyard, pe faʻaaoga e teuteu ai au mea faʻaoga, o pine faʻamau e ofoina atu se auala faigofie ae aoga e faʻaalia ai oe ma faʻaopoopo se paʻi o uiga i ou teuga. Faatasi ai ma sina fatufatuaʻi ma mafaufauga, e mafai ona e faia se faʻamatalaga mataʻutia faʻatasi ma nei mea laiti ae tetele. O lea, alu i luma, fai lau pine fa'amau ma le mitamita ma fa'aalia ou uiga!


Fa'ailoga Fa'amau Fa'amau.jpg